Yatırım Ürünleri

İş Bankası Repo

repoİş Bankası Repo internet hesabından, telefon aracıığı, şubeler ve nermatik aracılığı ile paralarınızı değerlendirebilirsiniz. Buyrun;
Repo
İş Bankası yatırım hesabınız sayesinde paranızı,
1 günden başlayarak 45 güne kadar değişik vadelerde,
Piyasadaki gelişmelere göre sürekli güncellenen oranlarda,
İnternet Şubemiz, Netmatiklerimiz, Telefon Şubemiz, Bankamatiklerimiz, ve şubelerimiz aracılığıyla, repoda değerlendirebilirsiniz.
Şubelerimizden en az 5.000 TL, Telefon Şubesi, Bankamatiklerimiz, Netmatiklerimiz ve İnternet Şubesinden en az 500 TL’lik repo talimatı verebilirsiniz.
1günlük repo için saat 12.30’a; diğer vadeler için 14.00’e kadar repo talimatı verebilirsiniz.

Otomatik Repo Talimatı
Yatırım hesabınızda bulunan serbest bakiyenin tamamını, belli bir kısmını veya belli bir tutarı aşan kısmını düzenli olarak repoda değerlendirmek isterseniz, Otomatik Repo Talimatı verebilirsiniz.
Otomatik Repo Talimatlarınızı, 1, 7 veya 30 günlük vadelerde, yatırım hesabınızın bulunduğu şubemiz, İnternet Şubemiz, Netmatiklerimiz ve Çağrı Merkezimiz aracılığıyla verebilirsiniz.

Talimatınızı, 12.30’a kadar verirseniz aynı gün, 12.30’dan sonra verirseniz izleyen işgünü paranız otomatik repoda değerlendirilmeye başlanır. Talimatınızı, yatırım hesabınızın bulunduğu şubemiz, İnternet Şubemiz, Netmatiklerimiz, Telefon Şubemiz ve Bankamatiklerimizden iptal edebilirsiniz. Talimatınız, talebinizi 12.30’a kadar bildirmeniz durumunda aynı gün, 12.30’dan sonra bildirmeniz durumunda izleyen işgünü iptal edilir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu