Categories: .Güncel Bilgiler

Ziraat Bankası Otomatik Ödeme Talimatına MaxiPuan Kampanyası

Ziraat Bankası Otomatik Ödeme Talimatına MaxiPuan Kampanyası nedir? Ziraat Bankası Otomatik Ödeme Talimatına MaxiPuan Kampanyası hakkında ayrıntılar aşağıdadır.

9 Temmuz-28 Eylül 2012 tarihleri arasında hesabınızdan veya Bankamız kredi kartlarından vereceğiniz toplam en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatına, 15 TL MaxiPuan hediye!

  • Kampanyaya bankamıza ait herhangi bir kanaldan verilecek toplam 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı(*) ile, ayrıca bir başvuru yapmanıza gerek olmadan dâhil olabilirsiniz.
  • Kampanyaya vereceğiniz su, telefon, doğalgaz, elektrik, TV ve internet fatura talimatları ile katılabilirsiniz.
  • 15 TL MaxiPuan, 5 Ekim 2012 tarihinde Ziraat Maximum kredi kartınıza yüklenecektir(**)(***).

Ziraat Maximum’lu olun, kazanın!

(*) Kampanya döneminden önce mevcut olan ve kampanya döneminde iptal edilerek yeniden verilmiş talimatlar dikkate alınmayacaktır.

(**) Kampanya dönemi içinde en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerimiz, birden fazla Ziraat Maximum karta sahip olmaları durumunda bu kartlardan yalnızca biriyle kampanyaya dâhil olabilecektir. Puan yüklemesi bu kartlardan en son alışveriş gerçekleşmiş olana yapılacaktır.

(***) 31 Aralık 2012 tarihinde yapılacak kontrolde halen 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı bulunmadığı tespit edilen müşterilere ait Ziraat Maximum Kredi Kartlarından yüklenen 15 TL geri alınacaktır. Geri alınacak 15 TL MaxiPuan, öncelikle mevcut puandan, kalan kısım ise karta borç kaydı yansıtılarak yapılacaktır.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Yapı Kredi World 2019 MTV Kampanyası

Yapı Kredi World ile MTV ödemelerinde 2 taksit kampanyasını internetbankasi.org olarak hazırlayıp sizler için sitemizde…

5 sene ago

Garanti Bankası 2019 Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme Kampanyası

Garanti Bankası 2019 Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme Kampanyasının detaylarını sizler için derleyip sitemiz internetbankasi.org de…

5 sene ago

Akbank 2019 Ocak MTV Kampanyası

  Akbank 2019 Ocak MTV Kampanyası MTV'ne 2 taksit, Axess Mobil'e özel 3 taksit kampanyasından…

5 sene ago

Denizbank 2019 1.MTV kampanyası

DenizbankMTV Ödemelerinize Paracard’tan 20TL bonus kampanyasının detayları internetbankasi.org tarafından derlenmiştir.Detaylar aşağıdadır Kampanyayı kaçırmayınnn. Paracard’ınızla gib.gov.tr…

5 sene ago

Vakıfbank MTV ödemelerinde ücretsiz 2 Taksit Fırsatı

MTV ödemelerinde ücretsiz 2 Taksit Fırsatı ocak ayı içerisinde ödeme yapacaklar bu kampanyayı kaçırmamalı. Siz…

5 sene ago

Maximum 2019 1 MTV Ödemelerinize 2 Taksit Kampanyası

    Maximum 2019 1. MTV Ödemelerinize 2 Taksit Kampanyası yapan kartlar ve detaylı bilgileri…

5 sene ago