Categories: Bayram Kredisi

Halkbankasından Geleneksel Bayram KRedisi

Halkbankası Kurban Bayramı için Kasım ayında, Geleneksel bayram kredisi faiz oranlarını açıkladı. Halkbank, Kurban Bayramı arifesinde hizmete sunduğu bayram kredisinden yararlanan müşterilerine 1 gr altın mevduat hesabı hediye ediyor. Kefilsiz kullandırılan Altın Hediyeli Bayram Kredisi’nin faiz oranı 12 ay vadede yüzde 0,50 oluyor. Halkbank, Altın Hediyeli Bayram Kredisi’nin geri ödemesinde ilk taksidi 2 ay erteleme imkanı da sunuyor.

Halkbank, Kurban Bayramı’na özel ürünü Altın Hediyeli Bayram Kredisi ile bayram harcamalarını yük olmaktan çıkarmayı hedefliyor. Halkbank, bayram kredisi kullanan müşterilerine 1 gr altın mevduat hesabı hediye ediyor. Kredi komisyonu peşin ödendiğinde Altın Hediyeli Bayram Kredisi faiz oranı 12 ay vade için yüzde 0,50 oluyor. Altın Hediyeli Bayram Kredisi kullananlar ilk taksidi 2 ay erteleyebiliyor.

Halkbank, kefilsiz kullandırdığı Altın Hediyeli Bayram Kredisi için 24 ay vadede 10.000 TL’ye kadar aylık yüzde 1, 36 ay vadede 20.000 TL’ye kadar aylık yüzde 1,25 faiz oranı fırsatı sunuyor. 36 ay vadeyle kullandırılan krediden masraf da alınmıyor.

Halkbank’ın, her bayram arifesinde bayrama özel kredilerini yeni ve cazip koşullar ekleyerek hizmete sunudğunu belirten Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru şunları ifade etti:

“Halkbank olarak bayram kredisi kullandıran diğer bankalardan farkımız müşterilerimize fiks mönü sunmamamız. Altın Hediyeli Bayram Kredisi farklı üst limit, vade ve faiz oranı alternatifleriyle her bütçeye uygun seçenekler sunuyor. Ayrıca krediyi kullanan tüm müşterilerimize 1 gr altın mevduat hesabı hediye ediyoruz. Halkbank Vadesiz Altın Mevduat Hesabı’ndaki birikimler, altının uluslararası piyasalarda işlem gördüğü fiyat üzerinden gram bazında değerlendiriliyor. Bayram arifesinde herkesin Halkbank’tan bütçesine uygun bir kredi seçeneği bulabileceğine inanıyor, halkımızın sevdikleriyle birlikte mutlu ve huzurlu bir Kurban Bayramı geçirmesini diliyoruz.”

Altın Hediyeli Bayram Kredisi’nden faydalanmak isteyenler 11 Aralık 2009’a kadar tüm Halkbank şubelerine başvuru yapabiliyor.

admin

View Comments

Recent Posts

Yapı Kredi World 2019 MTV Kampanyası

Yapı Kredi World ile MTV ödemelerinde 2 taksit kampanyasını internetbankasi.org olarak hazırlayıp sizler için sitemizde…

5 sene ago

Garanti Bankası 2019 Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme Kampanyası

Garanti Bankası 2019 Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme Kampanyasının detaylarını sizler için derleyip sitemiz internetbankasi.org de…

5 sene ago

Akbank 2019 Ocak MTV Kampanyası

  Akbank 2019 Ocak MTV Kampanyası MTV'ne 2 taksit, Axess Mobil'e özel 3 taksit kampanyasından…

5 sene ago

Denizbank 2019 1.MTV kampanyası

DenizbankMTV Ödemelerinize Paracard’tan 20TL bonus kampanyasının detayları internetbankasi.org tarafından derlenmiştir.Detaylar aşağıdadır Kampanyayı kaçırmayınnn. Paracard’ınızla gib.gov.tr…

5 sene ago

Vakıfbank MTV ödemelerinde ücretsiz 2 Taksit Fırsatı

MTV ödemelerinde ücretsiz 2 Taksit Fırsatı ocak ayı içerisinde ödeme yapacaklar bu kampanyayı kaçırmamalı. Siz…

5 sene ago

Maximum 2019 1 MTV Ödemelerinize 2 Taksit Kampanyası

    Maximum 2019 1. MTV Ödemelerinize 2 Taksit Kampanyası yapan kartlar ve detaylı bilgileri…

5 sene ago