Categories: Emeklilik ve Sigorta

Akbank Ferdi Kaza Sigortası

Akbank Ferdi Kaza Sigortasını sizler için araştırdık buyrun:

Akbank sizi ve sevdiklerinizi Ferdi Kaza Sigortası ile güvence altına alıyor… Nasıl mı?
Amatör sporlar ile uğraşıyor musunuz? Ya da dalış, dağcılık veya kayak yapıyor musunuz? Yoksa sürprizlerle dolu bir metropolde mi yaşıyorsunuz? Bu sürprizler kimi zaman beklenmedik olayların başımıza gelmesi ile sonuçlanabilir. Hayatın sizler için hazırladığı kötü sürprizleri önceden önleyebilmeniz mümkün olmasa da Ferdi Kaza Sigortası ile kötü sürprizlere karşı hazırlıklı olabilirsiniz.
Ferdi Kaza Sigortası, sigortalıyı kaza sonucu meydana gelecek tedavi masrafları, sürekli sakatlık ve yaşam kaybı durumlarında güvence altına alan bir sigortadır.
Kimler yararlanabilir

18-70 yaş arasındaki Akbank müşterileri herhangi bir sağlık kontrolünden geçmeden bu hizmetten yararlanabilir. İsterseniz eş ve çocuklarınız için de prim ödeyerek onları da Ferdi Kaza Sigortası kapsamına dahil edebilirsiniz.

*İşçiler (maden, taş ve mermer ocaklarında, yüksek gerilim hattında, yüksek yapılarda (örnek: cam silici), patlayıcı ve parlayıcı madde imalatında çalışanlar), itfaiyeciler, korucular, kuryeler, yıkıcılar (örnek: bina vb. yıkanlar) ve açık deniz balıkçılığı yapan kişiler Ferdi Kaza Sigortası kapsamına dahil değildirler.

Teminatlar ve kapsamı nelerdir?

Kişiler, Ferdi Kaza Sigortası’na dahil oldukları andan itibaren kaza sonucu oluşabilecek tedavi masrafları, sürekli sakatlık ve yaşam kaybı durumlarına karşı teminatlar ile koruma altına alınırlar.
Kaza Sonucu Tedavi Masrafları
Bir kaza neticesinde yaralanmanız veya sakat kalmanız durumunda kaza gününden itibaren 1 yıl içinde oluşacak doktor, ilaç, radyografi, banyo, masaj, hastane ve diğer tedavi masraflarını (nakil ücretleri hariç) poliçe teminat limitleri dahilinde fatura ve doktor raporu ile belgelenmek şartıyla ödenir.
Kaza Sonucu Maluliyet – Sürekli Maluliyet
a) Tam, Sürekli Maluliyet Teminatı: Sigorta süresi içinde bir kaza sonucu tam ve sürekli malul olmanız halinde, poliçede belirlenmiş olan maluliyet teminatı Ferdi Kaza Sigortaları Genel Şartları dahilinde ödenir.
b) Kısmi ve Sürekli Maluliyet Teminatı: Sigorta süresi içinde bir kaza sonucu kısmi sürekli malul olmanız halinde, Ferdi Kaza Sigortaları Genel Şartlarındaki malullük halinde ödenecek tazminat yüzdelerini gösterir cetvel dahilinde, azami poliçede tutarı belirlenmiş olan maluliyet teminatı ödenir.
Kaza Sonucu Vefat
Sigorta süresi içinde, bir kaza sonucu ölüm halinde, evvelce tayin edilmiş lehtarına veya lehtar tayin edilmemiş ise kanuni varislere poliçede tutarı belirtilmiş olan kaza sonucu vefat teminatı, Ferdi Kaza Sigortaları Genel Şartları dahilinde ödenir.
Teminat tutarı, cinsi ve primler nasıl belirlenir?
Teminat tutarı olarak üç farklı seçenek sunulmuştur. Bu seçeneklerden birini seçebilir ve Ferdi Kaza Sigortası teminatlarından yararlanmaya başlayabilirsiniz. Sigorta primleri, yaş ve cinsiyet ayrımı gözetmeksizin aynı tutarlardır ve poliçeniz TL cinsinden düzenlenir. Ek prim ödenmesi halinde tehlikeli sporlar da (dalış, kayak ve dağcılık) sigorta kapsamına alınabilmektedir.

1. Teminat Seçeneği:
Kazaen Vefat Teminatı 50.000 TL
Kazaen Maluliyet Teminatı 50.000 TL
Kazaen Tedavi Masrafları Teminatı 2.500 TL
2. Teminat Seçeneği:
Kazaen Vefat Teminatı 75.000 TL
Kazaen Maluliyet Teminatı 75.000 TL
Kazaen Tedavi Masrafları Teminatı 3.500 TL
3. Teminat Seçeneği:
Kazaen Vefat Teminatı 100.000 TL
Kazaen Maluliyet Teminatı 100.000 TL
Kazaen Tedavi Masrafları Teminatı 5.000 TL
Nasıl sigortalı olabilirsiniz?
Sigorta kapsamına girebilmek için 444 25 25 numaralı Akbank Çağrı Merkezini aramanız yeterlidir.
Sigorta süresi ne kadardır?
Bu güvence, poliçenin başladığı tarihten itibaren 1 yıl süreyle geçerlidir ve poliçe her yıl otomatik olarak yenilenir.

admin

View Comments

  • 28.12.2009 Tarihinde,Poliçe No:K 621210,AKBANK FERDİ KAZA SİGORTASI'nı telefonla yaptırdım.Daha doğrusu beni aradılar sağlıkla ilgili SİGORTA yapalım.Ben ise FERDİ KAZA SİGORTASI BİLDİRME FORMU istemeden ,kendimi ve eşimi Rıza Ekşi POLİÇE NO:K 621215 kaydettirdim.Bana günler sonra AVİVASA Emeklilik ve Hayat adı altında,AKBANK FERDİ KAZA SİGORTASI'nın BANA VE EŞİME göre olmadığını geçte olsa anladım.Lütfen benim ve eşimin AKBANK FERDİ KAZA SİGORTASINI İPTAL edip,ACESS Kredi Kartımdan ücretinin kesilmesine son verilmesini ve şimdiye kadar kesilen ücretin ACESS KREDİ KARTIMA iade edilmesini saygılarımla arz ederim.KREDİ KART NUMARASI:.......................................0639 Yüksel EKŞİ

  • 444 25 25 Akbank Telefon Şubelerinden bilgi alabilir ve sorunlarınızı dile getirebilirsiniz

  • 2009 Yılı Mart Ayımıydı bilmiyorum beni aradılar .Beni FERDİ KAZA SİGORTASI ile bilgilendirdiler kendimi kaydettirdim.Adresime Poliçenin Gönderileceğini Söylediler Bir yıl (1) Dolmasına Karşılık Poliçe elime ulaşmadı nasıl olsa ödeniyorya bu seferde bana sorulmadan sözleşmeyi yenilemişsiniz bu nasıl iş ya Müşteri temsilcileriniz kayıt ettirirken telefonla arıyorlarda; Poliçenizi yeniliyoruz derken niye aramıyorlar
    Vurguncumusunuz nesiniz müşteri anlayışınızı anladım.Lütfen benim AKBANK FERDİ KAZA SİGORTASINI İPTAL edip,ACESS Kredi Kartımdan ücretinin kesilmesine son verilmesini ve şimdiye kadar kesilen ücretin ACESS KREDİ KARTIMA iade edilmesini saygılarımla arz ederim.KREDİ KART NUMARASI 5571 1340 1915 2664 Murat KABAKCI

  • 2009 yılı içerisinde telefonla arandım ve bana hızlı bir şekilde mesai saatimde aktarıldı.bende kabul ettim fakat bir süre sonra poliçe adresime ulaştıgında poliçeyi inceledim benim beklentilerime cevap vermedigini anladım neyse yıl sonunda bana sormadan devam etmezler dedim fakat benden hiçbir teyit almadan baktımki otomtik olarak kesintilere devam ediliyor.avivasa ya ait olan müşteri hizmetleri 4441111 nolu telefonu defalarca aramama ragmen yardımcı olunmadı ve axess 4442525 i arayıp iptal ettirdim.fakat axess aylık extrelerime baktıgımda hem iade hemde kesinti yapıldıgını görüyorum yoksa hala 2010 yılındada itiraz etmiş olmama ragmen devammı ediliyor? egerki böyle bir şey var ise lütfen poliçemin komple iptal edilerek yapılmış ve yapılmakta olan kesintilerin ilgili axess kartıma iade edilmesini arz ediyorum.(poliçe no:k-290676-1)

  • AHMET ÇAIR
    2009 yılı haziran ayında emekli sigortası için telefonla beni aradılar sigortalı olurmusun dediler ben de bana poliçe gönderin bakayım işime gelirse olurum dedim onlar sen bize olur vermeden poliçe gönderemeyiz dediler olur verdim bir yıl oldu ne poliçe nede bir sigorta nosu bir şey yok dün telime mesaj geldi kaza poliçenizin yenilenmesi yapıldı diye bir senedir poliçe molçe yok şimdi bana sorulmadan poliçe yeniledk diyorlar 4441111aramama ragmen cevap alamadım ben bu kaza sigortasının iptal olmasını istiyorum çünki bundan hiç bir şey anlamadım boşuna ödeme yapıyorum yaptıgım ödemenin geri iadesini istiyorum siz olsanız nasıl düşünürdünüz 24-06-2010

  • 2009 yılında hangi aydı hatırlamıyorum beni aradılar.Ferdi Kaza Sigortası hakkında bilgilendirdiler.Çok fazla kafama yatmadığı için bir kaç kez hayır istemiyorum dememe rağmen ısrarla kabul ettirdiler.Adresinize poliçeniz gelecek dediler.Bir yıl dolmasına rağmen elime hiç bir şey gelmedi.Bir kaç kez iptal ettirmek istememe rağmen kimseye ulaşamadım.Neyse, bir yıl sonra bana sormadan devam etmezler dedim.Fakat poliçemi bana sormadan yenilemişler.444 11 11 i aramama rağmen yine kimseye ulaşamadım 444 25 25 ten de sonuç alamadım.Lütfen poliçemin iptal edilerek,haksız olarak yapılmış kesintilerimin tarafıma iade edilmesini arz ederim.

  • insanlara sormadan nasıl poliçe yenileniyor anlamıyorum.Üstelik sigortanın iptalini yapmak için muhatap yok.Nasıl bir iştir bu 444 25 25 tam 1 saat bekletiyor ama kimseye bağlanamıyoruz.İnsanlar bu paraları kolaymı kazanıyor ki,bu olaylar oluyor.böyle bir bankaya yakışmıyor.Bu bence insanları istismardan başka birşey değil.
    poliçemin iptalini istiyorum,

  • temmuz ayının başinda beni müşteri hizmetleri aradı ısrarla sigortali olmamı istedi.bir kaç kez kabul etmemiştim özelsi güzelsin nağmelerile kabul ettim. on gün içinde poliçelerim elime geçeçekti iki ay oldu hala poliçe gelmedi . biz sizi ciddi bir kurum olarak biliriz lütfen .kesinti hemen başladı poliçe yok .gereğini yapınız.

  • poliçe no:K527798 olan ferdi kaza sigortam onayım alınmadan otomatik olarak yenilenmiş. böyle şey olur mu? iptalini istiyorum axess kartıma kestiğiniz miktar geri ödensin .telefon numaram 05337177020 iptal edildiğine dair bilgiyi hemen bana ulaştırın aksi taktirde onayım alınmadan yapılan bu işlem için kanuni işlem yapmak durumunda kalırım ödeme yapacağınız hesabı telefonla bildiririm.

  • poliçe no:K190329 ferdi kaza sigortam bilgim dışında otomatik olarak yenilenmiştir.Poliçemin iptalini ve kesinti miktarının axess kredi kartıma iadesini istiyorum.Ayrıca poliçe henüz elime ulaşmadı.

Recent Posts

Yapı Kredi World 2019 MTV Kampanyası

Yapı Kredi World ile MTV ödemelerinde 2 taksit kampanyasını internetbankasi.org olarak hazırlayıp sizler için sitemizde…

5 sene ago

Garanti Bankası 2019 Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme Kampanyası

Garanti Bankası 2019 Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme Kampanyasının detaylarını sizler için derleyip sitemiz internetbankasi.org de…

5 sene ago

Akbank 2019 Ocak MTV Kampanyası

  Akbank 2019 Ocak MTV Kampanyası MTV'ne 2 taksit, Axess Mobil'e özel 3 taksit kampanyasından…

5 sene ago

Denizbank 2019 1.MTV kampanyası

DenizbankMTV Ödemelerinize Paracard’tan 20TL bonus kampanyasının detayları internetbankasi.org tarafından derlenmiştir.Detaylar aşağıdadır Kampanyayı kaçırmayınnn. Paracard’ınızla gib.gov.tr…

5 sene ago

Vakıfbank MTV ödemelerinde ücretsiz 2 Taksit Fırsatı

MTV ödemelerinde ücretsiz 2 Taksit Fırsatı ocak ayı içerisinde ödeme yapacaklar bu kampanyayı kaçırmamalı. Siz…

5 sene ago

Maximum 2019 1 MTV Ödemelerinize 2 Taksit Kampanyası

    Maximum 2019 1. MTV Ödemelerinize 2 Taksit Kampanyası yapan kartlar ve detaylı bilgileri…

5 sene ago