Categories: .Güncel Bilgiler

Yapıkredi Bankası Fatura Ödemeleri

Yapıkredi Bankası Fatura Ödemeleri nelerdir? Yapıkredi Bankası Fatura Ödemeleri nasıl yapılır? Yapıkredi Bankası Fatura Ödemeleri hakkıdna ayrıntılar aşağıdadır.

 

Telefon, doğalgaz, elektrik, su, kablolu TV, ADSL, Digiturk, Superonline, Turkcell, Avea ve Vodafone hatlı cep telefonu faturalarınız için talimat vererek kolayca ödeyebilirsiniz.
 

Otomatik Ödeme Talimatı

Vereceğiniz tek bir talimatla, faturalarınızın tutarı her ay hesabınızdan alınır, ödemeleriniz bankamız tarafından sizin adınıza otomatik olarak yapılır. Otomatik Ödeme Talimatı veren müşterilerimizin, faturalarının otomatik olarak ödenebilmesi için faturanın son ödeme günü hesaplarında yeterli tutar bulundurmaları gerekmektedir.

Fatura Ödeme Güvencesi

Fatura Ödeme Güvencesi ile, hesabınızda fatura ödemeniz için yeterli bakiye olmasa bile, Otomatik Ödeme Talimatı verdiğiniz faturalarınız, sadece bu amaçla kullanabileceğiniz kredi limitinden otomatik olarak ödenir. Fatura Ödeme Güvencesi limitinizin kullanımı hakkında bilgi almak için tıklayınız.

Esnek Hesap hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Nasıl yararlanacaksınız?

Ödeme güvencesi istediğiniz faturalarınız için öncelikle Otomatik Ödeme Talimatı vermiş olmanız gerekir. Otomatik Ödeme Talimatınız var ise, mevcut talimatınıza Fatura Ödeme Güvencesi tanımlanması için, size en yakın şubemize başvurabilirsiniz. Talimatınız yok ise, Otomatik Fatura Ödeme Talimatı vermek ve aynı zamanda Fatura Ödeme Güvencesi talebinde bulunmak üzere yine size en yakın şubemizi ziyaret edebilirsiniz.

Yapı Kredi ATM’leri

Faturalarınızı, Türkiye’nin en geniş otomatik vezne ağına sahip Yapı Kredi ATM’lerinden dilediğiniz an ödeyebilir, ödeme sırasında yapmanız gerekenleri Yapı Kredi ATM ekranında adım adım görerek işleminizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Yapı Kredi Telefon Bankacılığı

Sınırsız Bankacılık üyesiyseniz, faturalarınızı 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı’nı günün 24 saati Türkiye’nin her yerinden şehir içi görüşme fiyatına arayarak Yapı Kredi Telefon Bankacılığı yetkilisinin yardımıyla ya da sesli yanıt sistemi aracılığıyla ödeyebilirsiniz.

Yapı Kredi Internet Bankacılığı

Sınırsız Bankacılık üyesiyseniz, fatura ödemelerinizi Yapı Kredi Internet Bankacılığı üzerinden de sanal ortamda bilgisayarınızın karşısında yapabilirsiniz.

Başvurularınız için:

Ödemek istediğiniz faturalarınızın son tarihli birer örneğini size en yakın şubemize getirerek ya da Sınırsız Bankacılık üyesiyseniz Yapı Kredi Telefon Bankacılığı ya da Yapı Kredi Internet Bankacılığı’nı kullanarak, vereceğiniz tek bir talimatla sunduğumuz bu kolaylıklardan yararlanabilirsiniz. Turkcell cep telefonu faturalarınızı, Yapı Kredi Tele24’leri, Yapı Kredi Internet Bankacılığı, Yapı Kredi Telefon Bankacılığı ya da Yapı Kredi Mobil Bankacılık kanalıyla talimatınız olmasa da ödeyebilirsiniz.

 

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Yapı Kredi World 2019 MTV Kampanyası

Yapı Kredi World ile MTV ödemelerinde 2 taksit kampanyasını internetbankasi.org olarak hazırlayıp sizler için sitemizde…

5 sene ago

Garanti Bankası 2019 Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme Kampanyası

Garanti Bankası 2019 Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme Kampanyasının detaylarını sizler için derleyip sitemiz internetbankasi.org de…

5 sene ago

Akbank 2019 Ocak MTV Kampanyası

  Akbank 2019 Ocak MTV Kampanyası MTV'ne 2 taksit, Axess Mobil'e özel 3 taksit kampanyasından…

5 sene ago

Denizbank 2019 1.MTV kampanyası

DenizbankMTV Ödemelerinize Paracard’tan 20TL bonus kampanyasının detayları internetbankasi.org tarafından derlenmiştir.Detaylar aşağıdadır Kampanyayı kaçırmayınnn. Paracard’ınızla gib.gov.tr…

5 sene ago

Vakıfbank MTV ödemelerinde ücretsiz 2 Taksit Fırsatı

MTV ödemelerinde ücretsiz 2 Taksit Fırsatı ocak ayı içerisinde ödeme yapacaklar bu kampanyayı kaçırmamalı. Siz…

5 sene ago

Maximum 2019 1 MTV Ödemelerinize 2 Taksit Kampanyası

    Maximum 2019 1. MTV Ödemelerinize 2 Taksit Kampanyası yapan kartlar ve detaylı bilgileri…

5 sene ago