Categories: Kobi Kredileri

Garanti Bankası Kobi Proje Kredileri

Garanti Bankası Kobi Proje Kredilerinde Uygun Proje çalışması yapabilen yatırımcılara büyük bir fırsat sunuyor. ilk 6 ay geri ödemesiz 7 yıl vadeli. buyrun:

KOBİ Proje Kredileri:7 yıl
KOBİ Proje Kredileri, tüm sektörlerde yatırım yapan KOBİ’lerin, yatırımın geri dönüş ve nakit akış yaratabilme süreleri dikkate alınarak Garanti Bankası ve Kredi Garanti Fonu (KGF) işbirliği ile oluşturulan, ilk 6 ay geri ödemesiz, yatırımın geri dönüş süresine göre en fazla 7 yıl vadeli olarak sunulan bir kredi türüdür.

KOBİ Proje Kredileri’nden, uygun yatırım fizibiliteleri sunabilen, sektörel kısıtlama olmamakla birlikte ihracat / döviz girdisi potansiyeli olan, uluslararası piyasalarda rekabet edebilecek özellikli yatırımların yapan KOBİ’ler yararlanabilmektedir.

KOBİ Proje Kredileri proje değerlendirmede uzmanlaşmış olan Kredi Garanti Fonu ile ortak olarak sunulmaktadır. Kredi, toplam yatırım tutarının 75%’i olarak kullandırılmakta olup, teminata kredi tutarının 50%’sine kadar KGF kefaleti alınmakta, kalan kısım standart kredi prosedürü dahilinde teminatlandırılmaktadır. Kredi vadesi projenin ve firmanın nakit akışına uygun olarak belirlenmekte olup, gelir ve giderlerin yanısıra ilave işletme sermayesi ihtiyacı dikkate alınarak nakit akışına uygun vadelerde geri ödeme planı oluşturulmaktadır.

KOBİ Proje Kredileri’nin bir diğer önemli özelliği ise faizlerinin TL veya YP cinsinden sabit olması, yani KOBİ’lerin baştan ne ödeyeceğini bilerek planlama yapabilmesine imkan tanımasıdır.

admin

Recent Posts

Yapı Kredi World 2019 MTV Kampanyası

Yapı Kredi World ile MTV ödemelerinde 2 taksit kampanyasını internetbankasi.org olarak hazırlayıp sizler için sitemizde…

5 sene ago

Garanti Bankası 2019 Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme Kampanyası

Garanti Bankası 2019 Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme Kampanyasının detaylarını sizler için derleyip sitemiz internetbankasi.org de…

5 sene ago

Akbank 2019 Ocak MTV Kampanyası

  Akbank 2019 Ocak MTV Kampanyası MTV'ne 2 taksit, Axess Mobil'e özel 3 taksit kampanyasından…

5 sene ago

Denizbank 2019 1.MTV kampanyası

DenizbankMTV Ödemelerinize Paracard’tan 20TL bonus kampanyasının detayları internetbankasi.org tarafından derlenmiştir.Detaylar aşağıdadır Kampanyayı kaçırmayınnn. Paracard’ınızla gib.gov.tr…

5 sene ago

Vakıfbank MTV ödemelerinde ücretsiz 2 Taksit Fırsatı

MTV ödemelerinde ücretsiz 2 Taksit Fırsatı ocak ayı içerisinde ödeme yapacaklar bu kampanyayı kaçırmamalı. Siz…

5 sene ago

Maximum 2019 1 MTV Ödemelerinize 2 Taksit Kampanyası

    Maximum 2019 1. MTV Ödemelerinize 2 Taksit Kampanyası yapan kartlar ve detaylı bilgileri…

5 sene ago