Categories: .Güncel Bilgiler

Finansbank İnsan Kaynakları Zirvesinin ana sponsoru 10 Şubat 2011

Finansbank İnsan Kaynakları Zirvesinin ana sponsoru 10 Şubat 2011 nedir? Finansbank İnsan Kaynakları Zirvesinin ana sponsoru 10 Şubat 2011 hakkında ayrıntılar aşağıdadır buyrun detaylar için başlığa tıkalmanız yeterli Finansbank, 16-17 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek olan İnsan Kaynakları Zirvesi’nin ana sponsoru oldu. İK ve iş dünyasında birer otorite sayılan yabancı konuşmacılarının ağırlanacağı Zirve’nin ilk gününde, Finansbank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Hakan Alp, 2010 yılında hayata geçirilen “Gelişim Projesi”nin yolculuğunu anlatacak.

Finansbank, Management Centre Türkiye tarafından düzenlenen ve 16-17 Şubat tarihinde Lütfi Kırdar’da gerçekleştirilecek İnsan Kaynakları Zirvesi’nin ana sponsorlarından biri oldu.
Bu yıl “Performansı ortaya çıkarmak ustalık ister” temasının işleneceği zirvede, dünyanın önde gelen iş düşünürlerinin oturumlarının yanı sıra Türkiye’den gerçek başarı hikayeleri ve sektör dinamiklerinin tartışıldığı workshoplar da gerçekleştirilecek.

Etkinlik kapsamında zirve başkanı Peter Fisk; School of Life’ın kurucusu ve ödüllü yazar Alain de Botton, sosyal yabancılaşma teorisiyle psikoterapi dünyasına yeni bir bakış açısı getiren Claude Steiner, entegrasyon ve liderlik yapılarını incelediği “Speed Leed” kitabıyla ses getiren Kevan Hall, yazar ve konuşmacı David Whyte, ‘Transactional Analysis’ uygulamalarını İK ve eğitim dünyasına taşıyan Julie Hay ve Marcus Child katılımcılarla buluşacak.

Finansbank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Hakan Alp, zirvenin ilk gününde katılacağı oturumda, gençlik döneminden olgunlaşma dönemine geçiş yapan Finansbank için 2010 yılında hayata geçirilen “Gelişim Projesi” yolculuğunu katılımcılarla paylaşacak.

www.finansbank.com.tr

admin

View Comments

Share
Published by
admin

Recent Posts

Yapı Kredi World 2019 MTV Kampanyası

Yapı Kredi World ile MTV ödemelerinde 2 taksit kampanyasını internetbankasi.org olarak hazırlayıp sizler için sitemizde…

5 sene ago

Garanti Bankası 2019 Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme Kampanyası

Garanti Bankası 2019 Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme Kampanyasının detaylarını sizler için derleyip sitemiz internetbankasi.org de…

5 sene ago

Akbank 2019 Ocak MTV Kampanyası

  Akbank 2019 Ocak MTV Kampanyası MTV'ne 2 taksit, Axess Mobil'e özel 3 taksit kampanyasından…

5 sene ago

Denizbank 2019 1.MTV kampanyası

DenizbankMTV Ödemelerinize Paracard’tan 20TL bonus kampanyasının detayları internetbankasi.org tarafından derlenmiştir.Detaylar aşağıdadır Kampanyayı kaçırmayınnn. Paracard’ınızla gib.gov.tr…

5 sene ago

Vakıfbank MTV ödemelerinde ücretsiz 2 Taksit Fırsatı

MTV ödemelerinde ücretsiz 2 Taksit Fırsatı ocak ayı içerisinde ödeme yapacaklar bu kampanyayı kaçırmamalı. Siz…

5 sene ago

Maximum 2019 1 MTV Ödemelerinize 2 Taksit Kampanyası

    Maximum 2019 1. MTV Ödemelerinize 2 Taksit Kampanyası yapan kartlar ve detaylı bilgileri…

5 sene ago