Categories: Kredi Kartları

Akbank Axess Kredi Kartı

Akbank Axess Kredi Kartının özellikleri;

Hayatınızda Axess varsa bol bol chip-para var, taksit var. Axess ile yaptığınız her alışverişte chip-para kazanır, kazandığınız chip-paraları Axess üye firmalarında kullanarak, BEDAVA alışveriş yapabilir, sürpriz ödüller kazanabilir, dilerseniz yurt içinde Akbank ATM’lerinin yanı sıra diğer tüm ATM’lerden, yurt dışında ise, MasterCard ve Visa logolu ATM’lerden nakit avans çekebilirsiniz.

Axess’in size sunduğu ayrıcalıklar dünyasına adımınızı attıktan sonra, diğer kartlarınızı kullanmak istemezsiniz. Axess, chip-para kazandırma ve taksit imkânının yanı sıra, sık sık alışveriş ettiğiniz mağazalarda sürpriz ödüller de kazandırarak sizi şaşırtabilir.Diğer banka kredi kartlarınızın borçlarını, piyasadaki en cazip faiz oranlarıyla Axess’e aktarabilir, borç transferi özelliği sayesinde, bütün harcamalarınızı tek bir kartta toplayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken bir Akbank şubesi’ne uğramak…

Hayatınızı kolaylaştıran özellikler ile sizi Axess ailesine bekliyoruz. Axess ile keyifli alışverişler…

Her Axess için 10 TL chip-para kazanın, hem kazanın hem kazandırın!
Alışverişlerinizde Axess kullandınız, bol bol chip-para kazandınız. Şimdi arkadaşlarınıza Axess’i önerin, Axess sahibi olan her arkadaşınız için 10 TL chip-para kazanın. Daha çok arkadaşınıza Axess önerin, daha çok kazanın.

Siz kazanırken arkadaşlarınız da kazanır. Arkadaşlarınız Axess’lerini kullandıkları anda 10 TL chip-para kartlarına yüklenir.

Güvenli Alışveriş Platformu

Güvenli Alışveriş Platformu, Akbank tarafından sunulan, İnternet üzerinden kredi kartı ile yapılan ödemeler için daha güvenli alışveriş olanağı sağlayan ve MasterCard/Visa tarafından desteklenen ve onaylanan bir hizmettir.
Bu hizmete dahil olan sanal mağazalarda, kartınızın sizin dışınızda kişiler tarafından kötü niyetli kullanılmasını önlemek için özel doğrulama yoluyla sistemin güvenliği sağlanmaktadır.

Güvenli Alışveriş Platformu’nun size sunduğu avantajlar;

Kendi belirleyeceğiniz şifre ve kişisel mesaj ile kart bilgilerinizin korunması
Şifreniz sizin tarafınızdan belirlendiği için daha güvenli alışveriş olanağı
Güvenli Alışveriş Platformu’na kolay kayıt olanağı
İnternet üzerinden güvenli bir alışveriş yapmak istiyorsanız, Güvenli Alışveriş Platformu’na bir kez kayıt olmanız yeterli! Kaydınız gerçekleştikten sonra, alışveriş yaparken ödeme sırasında sizden daha önce oluşturduğunuz şifreniz istenecektir. Şifrenizi gireceğiniz ekranda “Akbank” ve “MasterCard SecureCode”/ “Verified By Visa” logolarını göreceksiniz. Ayrıca daha önce belirlemiş olduğunuz Kişisel Mesajınız da bu ekranda görüntülenecek. Böylece alışveriş yapacağınız sitenin güvenli bir site olduğunu anlayacaksınız. Şifrenizi girdiğinizde ise Akbank tarafından kimliğiniz doğrulanarak işlemin sizin tarafınızdan yapıldığı onaylanacaktır.

admin

View Comments

  • on yıldır axess visa katı kullanmaktayken gold kart gönderildi üyelik ücretlerinden dolayı gold kartımı iptal ettirdim 2009 visa kartımın sureti bittiğinde yeni kart gelmeyince muştri hizmetlerini aradım onlarda önceki gold kartınız iptal olmadığından visa kartınızı yenileyemıyoruz cevabını verdiler israr edince telefonla birkaç kişilerle görüşme yaptım sonuç alamayınca kapattım 2 ay sonra kurye ile kartım geldi bende 30 38 ytl lik alışveriş yaptım .hesap dökümanı gelince axess gold kart olduğunu ve hemen üyelik aidatı kesildiğini gördüm .beni bankanız hille yapıp visa kartdan gold karta geçirip üyelik ücretinden fazla para almak için yapılmıştır.

    Dolayısıyla yapılan yanlışlığın düzeltilmesini, aksi taktirde yasal haklarımı kullanarak 4822 sayılı kanunla değişiklik 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Kanundaki “HAKSIZ SÖZLEŞMELER” bölümümden yararlanarak tarafımdan kesilen üyelik ücretinin para iadesi için ilgili mercilere başvuracağımı ayrıca kredi kartımı iade edeceğimi duyurur gerekli işlemin yapılmasını saygılarımla arz ederim.

  • bu olaydan çok üzüldüm kartın iptalı için ne yapmam lazım daha detaylı konuşmak için 444 2525 telefon la konuşmak istedim cevap veren olmadı ne yapmam gerekiyor kime baş vurmam gerekir lütfen acela adresime cavap yazarsanız memnun olurum

    • Bulunduğunuz bölgenin Tüketici hakem heyetine 1 dilekçe ile müracaat ediniz. Kendileri gerekeni yapar.

      İlçedeyseniz KAYMAKAMLIK, ildeyseniz VALİLİĞE gideceksiniz.

  • axses borcum olmadıği halde atm den para çekeçem fakat atm den para çekemedim van akbank şübesinden memura sorduğumda bu iş bizim işimiz değil söyledi ve bende şuanda axses kredi kartımın iptaline baş vurdum fakat gerçekleştimi tarafıma bilgi verilmesini.saygılar.

  • ekstram meil adresime geliyor fakat ben ayrıntıyı göremiyorum bana yardımcı olun

  • merhaba bilgim dışında internet den facebook adına kartımdan para çekilmiş.
    ancak benim hiçbir hesabımı nette kullanmıyorum.işin ilginç yanı facebook benim hesabıma nasıl girebiliyor.bende akbank ı aradım hemen kartımı iptal ettirdim.bundan sonraki sürecte ne yapmalıyım.kimi kime sikayet etmeliyim. teşekkürler

  • 212 385 55 55 - 444 25 25 yada en yakın akbank şubesini gidip olayın aslını öğrenmelisniz

Share
Published by
admin

Recent Posts

Yapı Kredi World 2019 MTV Kampanyası

Yapı Kredi World ile MTV ödemelerinde 2 taksit kampanyasını internetbankasi.org olarak hazırlayıp sizler için sitemizde…

5 sene ago

Garanti Bankası 2019 Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme Kampanyası

Garanti Bankası 2019 Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme Kampanyasının detaylarını sizler için derleyip sitemiz internetbankasi.org de…

5 sene ago

Akbank 2019 Ocak MTV Kampanyası

  Akbank 2019 Ocak MTV Kampanyası MTV'ne 2 taksit, Axess Mobil'e özel 3 taksit kampanyasından…

5 sene ago

Denizbank 2019 1.MTV kampanyası

DenizbankMTV Ödemelerinize Paracard’tan 20TL bonus kampanyasının detayları internetbankasi.org tarafından derlenmiştir.Detaylar aşağıdadır Kampanyayı kaçırmayınnn. Paracard’ınızla gib.gov.tr…

5 sene ago

Vakıfbank MTV ödemelerinde ücretsiz 2 Taksit Fırsatı

MTV ödemelerinde ücretsiz 2 Taksit Fırsatı ocak ayı içerisinde ödeme yapacaklar bu kampanyayı kaçırmamalı. Siz…

5 sene ago

Maximum 2019 1 MTV Ödemelerinize 2 Taksit Kampanyası

    Maximum 2019 1. MTV Ödemelerinize 2 Taksit Kampanyası yapan kartlar ve detaylı bilgileri…

5 sene ago