Banka Kredileri

Garanti Bankası Yaz Kredisi

Garanti Bankası Yaz Kredisi nedir? Garanti Bankası Yaz Kredisinden nasıl faydalanabilirim? Garanti Bankası Yaz Kredisi hakkında detaylar aşağıdadır.

garanti-bankasi-yaz-kredisi

Siz de Yaz Kredisi ile düşük faizli, düşük ücretli, kredilere hemen kolayca başvurun!

Gelir belgesiz, ikametgahsız, sadece nüfus cüzdanınızla başvurabileceğiniz 50.000 TL’ye ve 60 aya varan vadeli kredi seçeneklerinden ihtiyacınıza uygun olanı seçin, fırsatı kacırmayın!

garanti-bankasi-yaz-kredisi-faiz-ve-oranlar

 

 

Kampanya kapsamında 50.000 TL ve 60 ay vadeye kadar kredi kullanılabilir. Masraf, tahsis ücretinden oluşmaktadır. 37-60 ay seçeneği bordrolu çalışanlar içindir. “Sigorta ve vergi dahil ücretler  toplamı”, tahsis ücreti, vergi ve sigorta priminden oluşmaktadır. Sigorta primi yaşa ve teminata göre değişiklik gösterebilir. Başvuru sahibinin SGK kaydının olmaması veya doğrulanamaması durumunda belge talep edilebilir. Belirtilen faiz oranları ve ücret tutarları talep edilen kredi tutarı, vade ve piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir. Bankamız faiz oranını, ücret tutarlarını ve vadeyi değiştirme hakkını saklı tutar. Bu kampanya bankamızın diğer kampanyaları ile birleştirilemez.

 

İnternet Şubesi kullanıcısıysanız İnternet Şubesi Başvurular menüsü Kredi adımı Destek Kredisi seçeneğinden hemen başvurun, anında kredi onayınızı alın. Size sadece kredinizi dilediğiniz gibi kullanmak kalsın.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu