Motorlu Taşıtlar Vergisi

2015 MTV CardFinans’la 3 taksit

2015 MTV CardFinans’la 3 taksit nedir ve nasıl faydalanılır buyrun.cardfinans motorlu taşıtlar vergisi kaç taksit, cardfinans motorlu taşıtlar vergisi, cardfinans motorlu taşıtlar vergisi 2015, cardfinans motorlu taşıtlar vergisi ödeme, cardfinans motorlu taşıtlar vergisi kampanya,

Kampanya Detayları

2-31 Ocak 2015 arasında CardFinans kredi kartıyla veya Kampanya paketine dahil Fixcard’la www.vergikolay.com.tr, www.gib.gov.tr, İnternet/Cep Şubemiz veya Finansbank Şubeleri üzerinden yapılacak 50.000 TL’ye kadarki Motorlu Taşıt Vergisi ödemelerine 3 taksit fırsatı! Ayrıca, Motorlu Taşıt vergisi ödemelerinde taksit kampanyamızdan yararlanan tüm müşterilere,  SMS’le gönderilecek indirim kodu ile  2 Ocak- 28 Şubat 2015 arasında https://mtv.goldmaster.com.tr ‘de Finansbank kredi kartları veya Kampanya paketine dahil Fixcard’la yapacakları alışverişlerde %50’ye varan indirim imkanı !

Bir müşteri kampanya kapsamında ek kartlar dahil Finansbank kredi kartlarıyla en fazla 50.000 TL’lik taksitli ödeme gerçekleştirebilir. 50,000 TL ye kadar yapılacak olan ödemelerde tek çekim ödeme opsiyonu bulunmayacak olup,  50.000 TL’yi aşan ödemeler ise tek çekim olarak gerçekleştirilecektir.

İndirim kodları ödeme sonrasında  müşterilerin banka sisteminde kayıtlı cep telefonlarına sms ile bildirilecektir. Müşteriler bu kodları 02 Ocak-28 Şubat 2015 tarihleri arasında https://mtv.goldmaster.com.tr ‘den yapacakları alışverişlerinde kullanabileceklerdir.

İndirim oranı ürüne göre değişkenlik gösterecek olup, en fazla %50 oranında indirim uygulanacaktır.

Ticari kredi kartı sahipleri taksit kampanyasından kart bazında, bireysel kredi kartı sahipleri ise müşteri bazında faydalanır.

İndirim kodları para ile satılamaz, paraya çevrilemez veya başka kampanyalarla birleştirilemez

İnternet/Cep Şubemiz ve tüm Finansbank Şubeleri üzerinden hesaptan da ödemeler yapılabilecek olup, bu ödemelerde taksit uygulaması ve indirim kampanyası geçerli olmayacaktır. Bireysel ve ticari banka kartları, sanal kartlar, Kampanya paketine dahil olmayan Fixcard’lar ve ParaPuan kullanılarak yapılacak ödemeler taksit ve indirim kampanyalarına dahil değildir.

Kampanya paketine dahil olmayan Fixcard sahipleri, taksit ve indirim avantajından faydalanmak isterlerse Kampanya paketine dahil olup, 3 taksit ve indirim fırsatından yararlanabilirler, kampanya paketi ile ilgili bilgi ve katılım için 08502220900’u arayabilirler.

Üye marka ve taksit bilgileri ile kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

İndirimin uygulanması https://mtv.goldmaster.com.tr firmasının sorumluluğunda olup, indirimle ilgili konularda firmadan bilgi alınabilir. Finansbank’ın bu  kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Finansbank kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

 

CardFinans kampanyalarını Facebook’tan takip etmek için tıklayın!

Konu ile Alakalı Etiketler:

cardfinans motorlu taşıtlar vergisi kaç taksit, cardfinans motorlu taşıtlar vergisi, cardfinans motorlu taşıtlar vergisi 2015, cardfinans motorlu taşıtlar vergisi ödeme, cardfinans motorlu taşıtlar vergisi kampanya, cardfinans motorlu taşıtlar vergisi 2015, cardfinans motorlu taşıtlar vergisi 2015, cardfinans motorlu taşıtlar vergisi taksit, cardfinans motorlu taşıtlar vergisi ödemesi, cardfinans motorlu taşıtlar vergisi 2015 taksit, cardfinans motorlu taşıtlar vergisi ödeme, cardfinans motorlu taşıt vergisi ödeme, finansbank motorlu taşıtlar vergisi ödeme 2015, finansbank motorlu taşıtlar vergisi ödeme 2015, finansbank motorlu taşıtlar vergisi ödeme taksit, finansbank motorlu taşıtlar vergisi ödeme kaç taksit, finansbank motorlu taşıtlar vergisi ödeme kampanya, finansbank motorlu taşıt vergisi ödeme kaç taksit, finansbank motorlu taşıt vergisi ödeme 2015, cardfinans ile motorlu taşit vergisi ödeme, www.cardfinans.com.tr motorlu taşıtlar vergisi, cardfinans ile motorlu taşitlar vergisi ödeme, cardfinans ile motorlu taşıt vergisi, cardfinans motorlu taşıtlar vergisi kaç taksit, cardfinans motorlu taşıtlar vergisi kampanya, finansbank motorlu taşıtlar vergisi kaç taksit, finansbank motorlu taşıt vergisi kaç taksit, finansbank motorlu taşıtlar vergisi ödeme kaç taksit, finansbank motorlu taşıtlar vergisi ödeme kampanya, finansbank motorlu taşıt vergisi ödeme kaç taksit, finansbank motorlu taşıt vergisi ödeme kaç taksit 205, motorlu taşıt vergisi cardfinans kaç taksit, finansbank motorlu taşıtlar vergisi n11, finansbank motorlu tasitlar vergisi odeme, cardfinans motorlu taşıtlar vergisi ödeme, cardfinans motorlu taşıt vergisi ödeme, finansbank motorlu taşıtlar vergisi ödeme 2015,

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu