Motorlu Taşıtlar Vergisi

2015 iş BANKASI – MTV 3 Taksit + *Petrol Ofisinde 10 TL İndirim (*450 TL ve üzeri MTV ödemelerinde geçerli)

2015 İşBANKASI – MTV 3 Taksit + *Petrol Ofisinde 10 TL İndirim (*450 TL ve üzeri MTV ödemelerinde geçerli)bu konu hakkında siz değerli ziyaretçilerimiz için sitemizde yayınlama kararı aldık konu hakkında detaylar aşağıdadır buyrun…İş Bankası Maximum Kart’ınızla www.isbank.com.tr/İnternet Şubemiz veya İşCep uygulamamız üzerinden ya da www.gib.gov.tr’ den 1 – 31 Temmuz 2015 tarihleri arasında yapacağınız Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinizde 3 taksit fırsatı!

iş bankası mtv, mtv, motorlu taşıtlar vergisi, iş bankası motorlu taşıtlar vergisi 2015 taksit,

Kampanya Detayları:

1- Kampanyamızdan Maximum özellikli İş Bankası kredi kartları ile yararlanılabilecektir.
2- Kampanyamız 1 – 31 Temmuz 2015 tarihleri arasında geçerli olacaktır.
3- gib.gov.tr üzerinden yapılan MTV ödemeleri alt limitsiz olarak 3 taksite bölünecek, İnternet Şubemiz ve İşCep uygulamamız üzerinde ise tek ödeme, 2 ve 3 taksit seçenekleri açık olacaktır.
4- Ödemesini İş Bankası Kredi Kartı ile taksitli ödeyen müşterilerimize herhangi bir vade farkı yansıtılmayacaktır.
5- 31 Temmuz 2015 tarihine kadar belirtilen kanallar üzerinden toplamda 450 TL ve üzeri Motorlu Taşıtlar Vergisini ödeyen müşterilerimize, ödemelerini gerçekleştirdikten sonra, Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından tek seferde yapacakları 100 TL ve üzeri akaryakıt alışverişi üzerinden, yine PO istasyonlarında kullanılabilecek 10 TL değerinde MaxiPuan hediye edilecektir.
6- MaxiPuan Kampanyası 14 Ağustos 2015 tarihinde sona erecek olup, MaxiPuanlar 5 işgünü içinde akaryakıt alışverişinin yapıldığı karta yüklenecektir. Puanların son kullanma tarihi 30 Ağustos 2015’tir.
7- Kampanyamız kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşterimiz MaxiPuan kampanyamızdan en fazla 1 kere yararlanabilecek ve kampanyamız kapsamında en fazla 10 TL ilave MaxiPuan kazanabilecektir.
8- Kampanyaya başvurmak adına SMS gönderilmesine gerek bulunmamaktadır.
9- İlave MaxiPuan kampanyasından, Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kart ve İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı kampanyadan yararlanamayacaktır.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu