Taşıt Kredisi

2014 İş Bankası Ticari Taşıt Kredisi şimdi Vodafone’dan araç takip cihazı hediyeli

2014 İş Bankası Ticari Taşıt Kredisi şimdi Vodafone’dan araç takip cihazı hediyeli başlıklı konumuzu siz değerli ziyaretçilerimiz için sitemiz www.internetbankasi.org de yayınladık buyrun detaylar aşağıdadır.

 

Şimdi İş Bankası Ticari Taşıt Kredisi ile yalnızca yeni bir araca değil, aracınızı internet üzerinden güvenle yönetmenizi sağlayacak teknoloji yatırımına da sahip oluyorsunuz.

Siz de İş Bankası’ndan ticari taşıt kredisi kullanarak Vodafone Araç Takip Kampanyası’na başvurabilirsiniz.

ARAÇ TAKİP SİSTEMİNİN SİZE FAYDASI NEDİR?

Maliyetinizi düşürür!
Aracınızın lokasyonunu, seyir hızını, kat ettiği mesafeyi, yakıt tüketimini ve sürüş zamanını takip edebilmenizi sağlar.

Verimliliğinizi artırır!
Rota ve trafik hakkında bilgi almanızı sağlar.

Araçlarınızın güvenliğini sağlar!
Acil durumlarda lokasyon bilgilerinin acil hizmetlerle paylaşılmasını sağlar.

Kampanyamız için 36 ay süreyle aylık 9 TL servis bedeli ve 5 TL data bedeli alınacaktır.

Kampanya Detayları:

  • Vodafone Araç Takip Sistemi Kampanyası’na, İş Bankası’ndan ticari araç kredisi alan ve 36 ay boyunca Vodafone’da kalma taahhüdü veren kurumsal aboneler katılabilmektedir.
  • Kampanyadan 31.03.2014 tarihine kadar başvuru yapmış olan firmalar yararlanabilecektir. Kampanya Vodafone’un Çözüm Ortağı Satko Teknoloji Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şti. ile birlikte sunulmaktadır.
  • Kampanya kapsamında Vodafone’un sorumluluğu Araç Takip Sistemi için veri alışverişi sağlamaktır. Bunun dışındaki cihaz kurulumu, yazılım, her türlü servis hizmeti ve müşteri desteği verilmesi dahil olmak üzere tüm sorumluluk Çözüm Ortağı’ndadır.
  • Kampanyaya katılmak için, Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi, özel kampanya taahhütnamesi ve Çözüm Ortağı’na ait sözleşmenin aboneler tarafından ıslak imza ile imzalanması gerekmektedir.
  • Taahhüt süresi boyunca Vodafone aboneleri 6,5 TL’lik 50 MB M2M data paketi için 5 TL üzerinden ücretlendirilecektir. Kampanya kapsamında piyasa değeri 450 TL olan Satko U1 Lite NB araç takip cihazı Vodafone abonelerine hediye olarak verilecektir.
  • Taahhüt süresi boyunca Vodafone abonelerine aylık 9 TL’lik araç takip sistemi kurulum ve servis bedeli tahsilatına aracılık edilecek bedel olarak faturalandırılacaktır. Taahhüt süresi sonrasında araç takip sistemi servis bedeli aylık 11,8 TL olarak ücretlendirilmeye devam edilecektir.
  • Müşterilerimiz taahhüt süresinin son ayının en geç hesap kesim döneminde, taahhüt süresinin bitmesinin ardından hattına tanımlı paketini değiştirmeyi talep etmediği durumda, taahhüt süresini takip eden dönemde kampanya kapsamında hattına tanımlanmış olan paketin güncel fiyatı üzerinden ücretlendirilmeye devam edilecektir.
  • Vodafone aboneleri, taahhüt süresi boyunca hatlarını iptal etme, dondurma, kısıtlama, devretme, numara taşınabilirliği dahilinde başka operatöre taşıma, faturasız hatta geçme, M2M harici başka bir pakete geçiş talebinde bulunmaları ve Çözüm Ortağı sözleşmesinde bulunan diğer durumlar halinde kampanyadan çıkmış sayılır.
  • Taahhüt süresi dahilinde kampanyadan çıkılır ise kalan aylar için taahhüt edilmiş olan toplam tutar (cihaz ve kampanyada kalınan süre boyunca aylık data paket için Vodafone tarafından yapılan kampanyaya özel indirim) Vodafone abonelerinin ilk faturasına ceza bedeli olarak yansıtılacak ancak belirtilen cezai şart tutarı kurumun cezai şartlarla ilgili kararına uygun olarak hiçbir zaman, taahhütnamenin fesih ya da sona erme tarihinden ilgili taahhütnamenin süresi sonuna kadar olan dönem için aboneler tarafından ilgili taahhütname uyarınca taahhüt edilmiş olması nedeniyle ödenmesi gereken toplam tutarı aşmayacaktır. Cezai bedel hesaplamasında cihaz bedeli KDV dahil 324 TL olarak kabul edilecektir.
  • Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir. Vodafone’un ve/veya Çözüm Ortağı’nın, ücretlendirme haricinde Kampanya ile ilgili her konuda değişiklik yapma hakları saklıdır

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu