Bayram Kredisi

Eurobank Tekfenden Tüm Küçük işletmelere Erken Bayram Fırsatı 2010

Eurobank Tekfenden Tüm Küçük işletmelere Erken Bayram Fırsatı 2010 nedir? Eurobank Tekfenden Tüm Küçük işletmelere Erken Bayram Fırsatı 2010 başvuru koşulları nelerdir? Eurobank Tekfenden Tüm Küçük işletmelere Erken Bayram Fırsatı 2010 hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşmak için başlığa tıklamanız yeterli

Eurobank Tekfen’den Küçük İşletmelere Ramazan Ayı boyunca tüm nakit ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik özel “Ramazan Kampanyası” ile tam destek!!

Aylık %1,10 faiz oranı ve 36 aya varan vade fırsatı Eurobank Tekfen İşletme Bankacılığı’nda.

Kampanya koşulları hakkında ayrıntılı bilgi almak ve başvuruda bulunmak için en yakın şubemize gelin veya 444 8 222 numaralı telefondan Çağrı Merkezimizi arayın, Eurobank Tekfen desteğini Ramazan’da yanınızda hissedin.

Şubelerimiz linkine tıklayarak size en yakın şubemizin iletişim bilgisine ulaşabilirsiniz.

Bankamız, değişen piyasa koşullarına bağlı olarak belirtilen şartları, kampanya süresini, faiz oranlarını, hizmet komisyon oranlarını tek taraflı olarak değiştirmeye yetkili olup, bu kapsamdaki müşterilerimizi, yukarıda sayılan avantajlardan yararlandırıp yararlandırmamak Bankamız takdirindedir.

 

EUROBANK TEKFEN’DEN BİREYSEL MÜŞTERİLERİMİZE ÖZEL TÜKETİCİ KREDİSİ KAMPANYASI “HOŞGELDİN RAMAZAN”

Bankamız müşterilerinin bireysel kredi ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hazırlanan Eurobank Tekfen Ramazan Kampanyası’na ilişkin bilgileri sizlerle paylaşmaktan memnuniyet duyarız.

“Eurobank Tekfen Bayram Kampanyası” 02 Ağustos – 08 Eylül 2010 tarihleri arasında, belirtilen tutar ve vade aralıklarında, gerçek kişi müşterilerimizin bireysel ihtiyaçlarına yönelik kullandırılacak tüketici kredileri için geçerlidir.

Kampanya kapsamındaki vade ve tutar aralıklarında uygulanacak faiz oranları ve komisyon tutarları aşağıdaki tabloda yer almaktadır:

Ayrıntılı bilgi için 444 8 222 Çağrı Merkezi ve Eurobank Tekfen Şubeleri.

%1 faiz oranı 5000 TL ve 24 ay vadeye kadar talep edilen kredi tutarları için geçerli olup bu ürünümüz için 150 TL sabit dosya masrafı alınmaktadır. Bankamız, değişen piyasa koşullarına bağlı olarak belirtilen şartları, kampanya süresini, faiz oranlarını, hizmet komisyon oranlarını tek taraflı olarak değiştirmeye yetkili olup, bu kapsamdaki müşterilerimizi, yukarıda sayılan avantajlardan yararlandırıp yararlandırmamak Bankamız takdirindedir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu