Motorlu Taşıtlar Vergisi

2014 Cardfinans mtv kampanyası

2014  Cardfinans mtv kampanyası hakkında ayrıntılı bilgileri sitemiz www.internetbankasi.org de bulabilirsiniz. CardFinans’la Motorlu Taşıt Vergisi ödemelerinize 4 taksit ve www.n11.com ‘ da geçerli 22 TL İndirim Fırsatı !

ödemelerde 4 taksit koalylığının yanında n11.com üzerinden yapılacak 200 TL ve üzeri belirli ürün alışverişlerinde 22 TL indirim kuponu hediye ediyor.

Cardfinans ile ödemelerinizi gib.gov.tr, internet şubesi, telefon bankacılığı ve şubelerden yapabilirsiniz.

Cardfinans  2014  mtv kampanyası Detayları:

  • 2 – 31 Ocak 2014 tarihleri arasında Finansbank kredi kartları ile www.vergikolay.com.tr, www.gib.gov.tr  , www.finansbank.com.tr veya Finansbank Şubeleri üzerinden yapılacak Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinin, 50.000 TL’ye kadar olan kısmına 4 taksit fırsatı sunulacaktır. Ayrıca bu tarih aralığında belirtilen kanallar üzerinden CardFinans kredi kartları ile ödeme yapan tüm müşterilerimize, 3 – 4 Şubat 2014 tarihlerinde SMS’le gönderilecek kod ile 5 – 28 Şubat 2014 tarihleri arasında www.n11.com ‘ dan belirli ürünlerden Finansbank kredi kartlarıyla tek seferde yapacakları 200 TL ve üzeri ilk alışverişte geçerli 22 TL indirim fırsatı sunulacaktır.
    SMS ile gönderilecek kupon kodu,www.n11.com  Hesabım > Kuponlarım sayfasındaki “ Yeni Kupon Gir” alanından hesaplara tanımlanabilecektir.
  • Kazanılan indirim; n11.com internet sitesinde yer alan Külçe ve Ziynet Altın, Takı, Mücevher başlığı altındaki Külçe, Ziynet Altın ve Gümüş kategorisinde; Seyahat, Otel, Bilet başlığı altındaki kategorilerde; Telefon ve Telefon Aksesuarları başlığı altındaki Sim Kart ve Hat kategorisinde kullanılamayacaktır.
  • Bir müşteri kampanya kapsamında ek kartlar dahil Finansbank kredi kartlarıyla en fazla 50.000 TL’lik taksitli ödeme gerçekleştirebilir. 50,000 TL ye kadar yapılacak olan ödemelerde tek çekim ödeme opsiyonu bulunmayacak, olup,  50.000 TL’yi aşan ödemeler ise tek çekim olarak gerçekleştirilecektir.
  • İndirim kodları 3 – 4 Şubat 2014 tarihlerinde müşterilerin banka sisteminde kayıtlı cep telefonlarına sms ile bildirilecektir.  Müşteriler bu kodları 5 – 28 Şubat tarihleri arasında www.n11.com ‘ da Finansbank kredi kartları ile tek seferde yapacakları 200 TL ve üzeri tek çekim veya taksitli ilk alışverişlerinde kullanabileceklerdir. Her kod yalnızca 1 kez kullanabilecektir. Ticari kredi kartı sahipleri  kampanyalardan  kart bazında, bireysel kredi kartı sahipleri ise müşteri bazında faydalanır.
  • İndirim kodları para ile satılamaz, paraya çevrilemez veya başka kampanyalarla birleştirilemez www.finansbank.com.tr ve tüm Finansbank Şubeleri üzerinden hesaptan da ödemeler yapılabilecek olup, bu ödemelerde taksit uygulaması ve indirim kuponu kampanyası geçerli olmayacaktır.
  • Taksit ve indirim kampanyalarına bireysel ve ticari banka kartları ve sanal kartlar dahil değildir.
    www.n11.com ‘un tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi   www.n11.com’ dan alınabilir. Finansbank’ın bu  kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu