Motorlu Taşıtlar Vergisi

2014 Bonus Mtv kampanyası

2014 Bonus Mtv kampanyasından nasıl faydalanabilirim? 2014 Bonus Mtv kampanyasından kim yararlanabilir? 2014 Bonus Mtv kampanyası kaç taksit? 2014 Bonus Mtv kampanyası hakkında detaylar internetbankasi.org de buyrun

  • 01 – 31 Ocak 2014 tarihleri arasında Bonus ile Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi gib.gov.tr’den, Garanti internet şubesinden, Garanti cep şubesinden ya da 444 0 333’den ayrıca SMS kanalıyla yapılan tüm Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde 3 taksit fırsatı sunulacaktır.
  • SMS kanalıyla da 3 taksitle MTV ödemesi yapılabilecektir. Bu süreçte “MTV SOR PLAKA NO” yazıp 3340’a SMS göndererek borcunuzu sorgulayabilirsiniz daha sonra; “MTV ODE PLAKA NO KART SON 6 HANE” yazıp 3340’a SMS göndererek de MTV borcunuzu ödeyebilirsiniz.
  • Kampanyadan Garanti Bonuslar, Money Bonus, Flexi, Miles&Smiles kredi kartları, AMEX, Bonus AMEX, Bonus Business, Miles&Smiles Business, Filo Card, EASY, Amex Business, ABANK Bonus, ING Bonus, Şekerbank Bonus, Burgan Bonus ve Tekstilbank Bonus sahipleri faydalanabilir.
  • Kampanyaya ekspres limit dahil değildir.
  • Bonus Flexi ve Bonus Genç gib.gov.tr dışındaki kanallardan yapılan ödemelerde 3 taksit fırsatından yararlanabilecektir.
  • Gib.gov.tr’den ve Garanti cep şubesinden ödemeler 3 taksitle yapılacaktır. Garanti internet şube ve 444 0 333’ten yapılan ödemelerde ise tek ödeme, 2 taksit ve 3 taksit seçenekleri bulunmaktadır.
  • “ZİEBART MTV PAKETİ” Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni Garanti Bankası kredi kartlarıyla www.gib.gov.tr üzerinden ödeyenler için 638 TL yerine ,yalnızca 399 TL olacaktır. ZIEBART MTV PAKETİ: Anti Bakteriyel Detaylı İç Temizlik Sistemi ve Döşeme Halı ve Vinil Koruma Sistemlerini içerir. Kampanya dahilinde 8 taksit uygulanacaktır.
  • 1 – 31 Ocak 2014 tarihleri arasında MTV ödemelerini İnternet Şubesi, Cep Şubesi, Paramatikler ve Çağrı Merkezi’nden yapanlar, Pirelli Yetkili Satıcılarında Pirelli marka Yaz/Kış Oto, Suv (4X4), hafif ticari lastikler için tavsiye perakende liste satış fiyatları üzerinden %20 indirim kazanacaktır. Sırt çantası hediyesi kazanımı için 4 adet lastik satın almak gerekmektedir. 12″, 13″ ve 14” lastikler seyahat çantası hediyesi kapsamına dahil değildir. Sırt çantası hediyesi www.pirelli.com.tr adresinden bilgilerinin kaydını yapanlara kampanya sonunda itibaren kargo ile gönderilecektir. Kampanya indirim kodları, MTV ödemesinin ardından en geç 15 Şubat’a kadar  SMS ile gönderilecektir. SMS ile gönderilecek olan kampanya kodunun Pirelli yetkili satıcılarına ibraz edilmesi gerekmektedir. Kişiye özel üretilen kampanya kodları, en geç; 28 Şubat 2014 tarihine kadar kullanılmalıdır. Bu tarihe kadar kullanılmayan kodlar geçerliliğini yitirir. %20 indirim hakkını kullanarak 4 lastik alan müşterilerimiz, hediye çantalarını alabilmek için 07 Mart 2014 tarihine kadar pirelli.com.tr üzerinde yer alan formu eksiksiz doldurmalıdır. İndirim kodları para ile satılamaz, paraya çevrilemez veya başka kampanyalarla birleştirilemez.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu