Bayram Kredisi

2013 TEB Bankası Bayram Kredisi

teb-bankasi-bayram-kredisi

2013 TEB Bankası Bayram Kredisi nedir? 2013 TEB Bankası Bayram Kredisinden faydalanabilmeniz için konuyu sitemizde yayınladık buyrun detaylar aşağıdadır.

TEB’den Bayrama Özel İhtiyaç Kredisi:  İki Bayram Arası Ödeme Olmaz

 

Bayrama özel TEB İhtiyaç Kredisi’ne hemen başvurun iki bayram arası taksit ödemelerinizi erteleyin! Üstelik Dosya masrafsız ve sadece %1,09 faiz oranı ile!

3 ay ertelemeli Bayrama Özel İhtiyaç Kredisi’ne başvuru ve detaylı bilgi için sizi TEB Şubeleri‘ne bekliyoruz.

Örnek Ödeme Tablosu

 

Kredi Tutarı

Kredi Vadesi (Ay)

Faiz Oranı

Aylık Taksit Tutarı

             Toplam Masraflar

Aylık Maliyet Oranı

Yıllık Maliyet Oranı

10.000 TL

36

%1,09

350,07 TL

Dosya Ücreti 0 TL

Sigorta 76 TL

%1,35

%16,24

 

* Örnek ödeme tablosu, 10.000 TL baz alınarak oluşturulmuştur. Toplam masraf, 10.000 TL kredi tutarı için belirlenen kredili hayat sigortası priminden oluşmaktadır. Kredili hayat sigortasının primi ilk yıl için 76 TL’dir. Kullandırılan kredinin takip eden yıllardaki sigorta primi ise, kalan kredi anapara tutarı üzerinden yıllık olarak hesaplanacaktır. Aylık ve yıllık maliyet oranlarına sigorta masrafları ve yasal vergiler dahil edilmiştir. TEB, kredi başvurularını serbestçe değerlendirme ve uygun görmediği başvuruları onaylamama hakkına sahiptir. Kredinin aylık taksit tutarı, kullandırılan kredi tutarına göre değişiklik gösterebilecektir. TEB kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

TEB Pratik İhtiyaç Krdisi Başvurusu için TIKLAYINIZ

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu