.Güncel Bilgiler

Fortis KOBİ Bilir Kredisi

Fortis KOBİ Bilir Kredisini çeşitli kaynaklardan araştırdık ve sitemizde yayınladık buyrun Fortis’te Krediyi KOBİ Bilir!

İşletmeniz için nakit krediye ihtiyacınız varsa, Fortis’te şartlarını belirleyebileceğiniz KOBİ Bilir Kredisi var.

KOBİ Bilir Kredisi ile faizlerinizi başka bir deyişle ödeyeceğiniz taksitleri siz belirliyorsunuz. KOBİ Bilir Kredisi ile ek komisyon ödeyerek veya isterseniz belirleyeceğiniz bir tutarı bir süreliğine vadesiz hesabınızda bırakarak çok avantajlı faiz indirimleri kazanabilirsiniz. Vadesini de seçebileceğiniz KOBİ Bilir Kredisi’nde TaksitSTOP özelliği sayesinde taksitlerinizi her yıl 2 aya kadar atlatabilirsiniz.

Üstelik, KOBİ Bilir Kredisi’nin sunduğu seçenekleri sadece Ticari Nakit Kredi değil, Ticari Oto ve Ticari İş Yeri ile Ticaret Odası Kredisi almak için de kullanabilirsiniz.

*Kobi Bilir Kredisi sadece TL ve aylık eşit taksitli olarak kullandırılmaktadır.

KOBİ Bilir Kredisi size iki ayrı seçenek sunuyor:

1) Komisyonlu
2) Blokeli

Komisyonlu: Komisyonlu KOBİ Bilir Kredisi ile dilediğiniz kadar ekstra bir komisyon ödeyerek kredi faizini indirebilirsiniz.

Blokeli: Blokeli KOBİ Bilir Kredisi ile kendi belirlediğiniz bir miktarı, kendi belirlediğiniz bir süre vadesiz hesabınızda bırakarak kredinizin faiz oranını indirebilirsiniz.

KOBİ Bilir Kredi seçenekleriyle tanışmak için sizi Fortis şubelerimize bekliyoruz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu