.Güncel Bilgiler

2010 Babalar Günü hediyeniz HSBC Banktan

2010 Babalar Günü hediyeniz  HSBC Banktan buyrun babalar günü hediyesi için bankamızın ayrıcalıklarını incelemek için başlığa tıklamanız yeterli www.internetbankasi.org Babalar Günü hediyeniz bir tık ile hsbc.com.tr’den !
01 – 20 Haziran 2010 tarihleri arasında HSBC Bank Bireysel İnternet Bankacılığı’na giriş yapın, Samsung N150 Netbook kazanacak 20 kişiden biri olma fırsatını kaçırmayın!
Katılmak çok kolay!

HSBC Bank Bireysel İnternet Bankacılığı’na giriş yapın ve bu şansı yakalayın!

Kampanya Koşulları :
Bu kampanya Milli Piyango İdaresinin B.07.1.MPİ.0.13.00.02-401.02.99-1221-5043 sayı ve 28.05.2010 tarihli izni ile düzenlenmiştir.
01 – 20 Haziran 2010 tarihleri arasında (20 gün) HSBC Bank Bireysel İnternet Bankacılığı’na giriş yapan tüm bireysel müşterilerimiz çekilişe katılmaya hak kazanacaktır.
Kampanya kapsamında Bireysel İnternet Bankacılığı’na giriş yapılması yeterli olup, herhangi bir işlem yapma şartı aranmamaktadır.
20 günlük kampanya süresince çekilişle 20 müşterimize, Samsung N150 Netbook hediye edilecektir.
Kampanya sadece Türkiye HSBC Bank A.Ş bireysel müşterilerini kapsamaktadır. Ticari ve Kurumsal müşterilerimiz kampanya kapsamı dışındadır.
Bir katılımcı, kampanya süresince maksimum 1 (bir) çekiliş hakkı kazanabilir.
Çekiliş, 05 Temmuz 2010 tarihinde, saat 14:00‘de Büyükdere Caddesi No:128/D Esentepe Şişli 34394 İstanbul (giriş kat kafeterya) adresinde, Noter huzurunda toplam katılımcı sayısı üzerinden numaralı toplarla halka açık olarak gerçekleştirilecektir.
Çekiliş sonuçları 12 Temmuz 2010 tarihli Akşam Gazetesinde ve www.hsbc.com.tr adresindeki HSBC Bank A.Ş web sitesinden ilan edilecektir.
Çekiliş sonrası asil ve yedek talihlilerin adreslerine taahhütlü posta kanalıyla tebligat yapılacaktır.
HSBC Kredi Kartı, Bireysel Kredileri, Kredili Mevduat Hesabı vb. ödemelerinde veya işlemlerinde yasal takipte olanlar bu kampanya kapsamı dışında tutulacak olup, katılıp kazansalar dahi ikramiye verilemez.
Çekilişle belirlenmiş talihli, kampanyada ödül kazanma şartlarına uymuyor, ödülünü almak için belirtilen tarihlerde başvuru yapmıyor ya da ödülü almak istemiyorsa, ödül aynı çekilişte belirlenecek yedek talihlilere sırasıyla verilecektir.
Son başvuru tarihi asil talihliler için 27 Temmuz 2010, yedek talihliler için 11 Ağustos 2010’dur.
HSBC Bank A.Ş personeli ve 18 yaşından küçükler kampanya kapsamı dışında tutulacak olup, kampanyaya katılıp kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.
Kampanya döneminde bir kişi birden fazla kez ödül/ikramiye kazanamaz.
İkramiyeye konu olan Samsung N150 Netbook bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.
Kazanılan Samsung N150 Netbook paraya çevrilemeyecektir.
Çekiliş sonucunda kazanılan Samsung N150 Netbook’lar 27 Temmuz 2010 tarihi itibariyle talihlilerin bankamız sistemlerinde kayıtlı yurtiçi adreslerine kurye yoluyla gönderilecektir. Yurtdışı adreslerine hediye gönderimi yapılamayacaktır.
Hediyeleri ulaşmayan müşterilerimizin 16 Ağustos 2010 tarihine kadar HSBC Bank Bireysel Internet Bankacılığı ile veya HSBC Bank Telefon Bankacılığı ile adres güncellemesi yaparak taleplerini iletmeleri durumunda tekrar gönderim yapılacaktır. Bu tarihten sonra gelen taleplerde gönderim yapılmayacaktır.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. kredi kartı ekstreniz adres bilgilerimden dolayı alamıyorum yeni iş adresime yollamanızı istiyorum adres ..turgut reis mah. fatih bulvarı no.306 vergi dairesinin üstü 75.yıl toplum merkezi SULTANBEYLİ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu