Motorlu Taşıtlar Vergisi

2016 Denizbank Motorlu Taşıt vergisi kampanyası

2016  Denizbank Motorlu Taşıt vergisi kampanyasından kimler faydalanabilir? 2016  Denizbank Motorlu Taşıt vergisi kampanyası  hakkında detaylar sitemiz www.internetbankasi.org de buyrun..

denizbank-2016-mtv-kampanyasi

Motorlu Taşıtlar Vergisi ve Trafik Para Cezası ödemelerinizi yapabilirsiniz

Alt Limit yoktur

Motorlu Taşıt Vergisi resmi son ödeme tarihi 31 Ocak 2016 olup, DenizBank 6 taksit kampanyasının geçerli olduğu son tarih 07 Şubat 2016’dır. 31 Ocak’tan sonra ödeme yapan müşterilerimiz gecikme zammından etkilenecek ancak DenizBank 6 taksit kampanyasından faydalanabilecektir.
01 Ocak – 07 Şubat 2016 tarihleri arasında Tüm DenizBank Bireysel kredi kartları ile Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi www.gib.gov.tr , 4440800, DenizBank internet şubesi ve DenizBank şubelerinden yapılan Motorlu Taşıtlar ödemelerine 6 taksit fırsatı sunulacaktır.
ATM’den yapılan ödemeler taksitlendirilmeyecek olup hesap özetine peşin işlem olarak yansıyacaktır.
Kampanyaya Netcard’lar ile sanal Bonus Card’lar da dahildir.
Kampanyaya PTT bonus kartlar dahil değildir

 

MTV ödemenizi 31 Ocak 2016 tarihine kadar İşletme Kartınız ile yapın, peşin fiyatına 6 taksitle ödeme fırsatını kaçırmayın! 444 0 804 KOBİ İletişim Merkezi’nden, DenizBank AçıkDeniz İnternet Bankacılığı’ndan, DenizBank Şubeleri ve Gelir idaresi Başkanlığı internet sitesi www.gib.gov.tr web adresinden İşletme Kartınız ile işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Kampanya Detayları:

  • Kampanya 1 – 31 Ocak 2016 tarihleri arasında İşletme Kart ile yapılacak olan Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde geçerlidir.
  • Kampanya dahilinde 6 taksit yapılacaktır.
  • Bir müşteri toplamda en fazla 50 araç için 6 taksit kampanyasından yararlanabilir.
  • Yapılan ödeme, İşletme Kart ekstresine 6 taksit olarak yansıtılacaktır.
  • Tüm asıl ve ek kart sahipleri kampanyadan faydalanacaktır.
  • DenizBank herhangi bir anda kampanya süresini, şartlarını, içeriğini değiştirebilir, güncelleyebilir ve kampanyayı sona erdirebilir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu